Zárszerviz – Rossz szándék

A zárszerviz egy összetett folyamat. Szerelés, csere, helyreállítás a három alap dolog, ami bele tartozik. Ez az óta létezik, mióta a zárat feltalálták.

A zárak fel találásával egy időben el kezdtek fejlődni ezek szerelési technikái is. Mikor megjelent egy új zár típus elkezdték azt tanulmányozni, már csak azért is, mert a szükség rá vitte az embereket. Nem tehették azt meg, hogy mindig új zárbetétet vásároljanak. Elkezdték megtanulni a zárakkal kapcsolatos folyamatokat. Így fejlődött ki a lakatos mesterség.
Szakembereink szaktudása a lakatos szakmából fejlődött ki. Közel tíz éve vagyunk jelen a piacok az Önök szolgálatába. A régi típusú zárak napjainkban beszerezhetetlenek, mégis sokaknak még ez védi az otthonát. Javításuk mégis a régi lakatos technikát veszi igénybe. Nincs olyan zár, ami kifogna a szaktudásukon.

A régi típusú zárak kimentek a divatból finom egyszerűséggel szólva. Ahogy jöttek divatba az új, modern ajtók úgy új zárak is illeszkedtek hozzájuk. Szakembereink elmondása szerint, az ajtók biztonságosabbak lettek és a zárak minősége is rohamosan fejlődött. Emellett biztonsági felszerelések is segítik védeni értékeinket és életünket.

A Záróránál tisztában vagyunk vele, hogy a modern technika mennyire meg tudja könnyíteni mindennapjainkat. A zárak világában sincs ez másképp. A tulajdonosnak könnyebbé teszik a bejutást, az illetékteleneknek viszont megnehezítik. Folyamatosan követjük a technika fejlődését, folyamatosan bővítjük szaktudásunkat, hogy ne maradjunk le semmiről.
A nálunk vásárolt és általunk felszerelt zárakra garanciát vállalunk. Sőt, minden zárat megtanítunk helyesen használni, hogy ne legyen a későbbiekben semmilyen akadálya a kényelemnek.

Sok esetben keresnek fel minket azért, mert nem találják biztonságosnak meglévő zár szerkezetüket. A legjobb dolog, amit ember tehet védelmének érdekében, hogy oda figyel a nyílászárók biztonságára. Ebben az esetben a helyszínen megállapítjuk az ajtó minőségétől függően, hogy mely az Ön számára a legmegfelelőbb típusú védelmi eszköz.
Természetesen nem sokan vagyunk tisztába védelmi eszközeink valódi védelmi szintjével. Ez nem baj, hiszem nem mindenki szakértő, és senki sem tud egyszerre mindenre oda figyelni. Sok esetben csak akkor bizonyosodunk meg róla, ha már betörtek otthonunkba.

Sajnos a betörők kézre kerítésében nem tudunk segíteni, de abban igen. Hogy az általuk okozott kárt helyre állítjuk és olyan védelmi eszközökkel, látjuk el otthonát, mely egy esetleges betörőt eltántorít szándékától.

admin